What do some of our Guests do: Expression Engine

logo_burodmgJelle Dijkstra Buro dmgExpression Engine is krachtig genoeg om grote websites aan te sturen, en toch flexibel en makkelijk in gebruik voor site beheerders. Met ExpressionEngine is het beheren van de content een fluitje van een cent. Het maakt niet uit wat voor content je hebt: corporate informatie, jaarverslagen, afbeeldingen, video’s? Geen probleem. ExpressionEngine is volledig naar behoefte in te richten. Daarnaast kan je met groot gemak verschillende gebruikers (groepen) aanmaken, en tot in detail rechten toewijzen. Maar ExpressionEngine kan nog veel meer: e-mail marketing, ad management, e-commerce, enzovoort.
In tegenstelling tot andere populaire open source cms systemen zoals Joomla, Drupal of Typo3 is er iemand verantwoordelijk voor de correcte werking van het CMS. Ellislab, de ontwikkelaars van ExpressionEngine bieden uitgebreide hulp en lossen ieder probleem op, vaak nog dezelfde dag!

ExpressionEngine is ook een heel veilig CMS. Iedere paar maanden komt er een update uit en alles wordt door Ellislab rigoreus getest. Daarnaast zijn er een aantal zeer efficiente externe modules te installeren welke de veiligheid nog eens vergroten.

Natuurlijk zijn er ook voor ExpressionEngine vele additionele modules of plugins te verkrijgen. De beste zijn vaak commercieel, en garanderen daardoor uitstekende support en reguliere updates.

Jelle Dijkstra

Chef Techniek en ExpressionEngine Developer. Tevens conceptueel brein. Sinds 1998 actief als online professional. Werkte bij bureau’s als Qi en Ogilvy en als freelancer voor o.a. het Rijksmuseum, .bone, LostBoys en Proximity. Leerde er veel. Vooral hoe hij het niet wilde doen. Als tegenhanger voor de moneyburners en urenfabrieken startte hij samen met David freelancerscollectief Troopers. Met de komst van Hans werd dat BuroDMG.

Jelle staat bekend om zijn kwaliteiten als stormram en bad cop, maar is stiekem in het bezit van een groot empatisch vermogen en het verlangen om mensen blij te maken. Voelt feilloos aan waar klanten naartoe willen – ook als ze dat zelf nog niet weten – en vertaalt de structuren van de organisatie naar de inrichting van de site.

Niet achter zijn scherm te vinden? Dan houdt Jelle zich bezig met de dingen die er in het leven écht toe doen: luiers verschonen, perfecte espresso’s zetten en biologische courgettes verbouwen in de achtertuin.

See www.burodmg.nl

Back to www.agriturismoipitti.it

Gallery | This entry was posted in Uncategorized, WHAT DO SOME OF OUR GUESTS DO. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s