WHAT DO SOME OF OUR GUESTS DO: Bloed Geld

bloedgeldPart of the Book was written at Agriturismo I Pitti!!

In het dagelijks leven ben ik freelance copywriter en bedenk ik concepten en schrijf ik in opdracht van anderen. Erg leuk werk om te doen. Maar soms wil je je fantasie de vrije loop kunnen laten. Ik heb een uitlaatklep gevonden in het schrijven van een boek. Af en toe schrijf ik ideeën die me te binnen schieten op. Personages, hoofdstukken, gebeurtenissen…

Daarnaast heb ik een passie voor Italië en de Italiaanse cultuur. Ik ben er vanzelfsprekend meerdere keren geweest. In 2009 heb ik zelfs een maand in Napels doorgebracht om de vibrerende Zuid-Italiaanse cultuur op te snuiven en en passant een basis te leggen voor de Italiaanse taal. Ik volg nu lessen Italiaans bij de Volksuniversiteit in Arnhem. De enorme energie die het rauwe en lawaaierige Napels uitstraalt, heeft me geïnspireerd om verder te gaan met mijn verhaal en het voor een groot deel in deze streek af te laten spelen.

Onder de werktitel ‘Cappuccino na elven’ heb ik mijn manuscript in wording op crowdfundingsite TenPages.com geplaatst. Nadat alle aandelen waren verkocht, wist TenPages.com mij onder te brengen bij Uitgeverij De Fontein. In september 2011 heb ik een contract getekend voor het publiceren van mijn debuutthriller onder de definitieve naam ‘Bloedgeld’. Bloedgeld ligt sinds juni 2012 in de boekhandel, maar je kunt het boek natuurlijk ook op internet bestellen. Op dit moment werk ik – met wisselend succes in verband met drukke werkzaamheden voor klanten – aan mijn tweede thriller.

More information on: www.bloedgeld.nlBack to www.agriturismoipitti.it

Gallery | This entry was posted in Uncategorized, WHAT DO SOME OF OUR GUESTS DO. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s