WHAT DO SOME OF OUR GUESTS DO: Pauline’s Cuisine

Pauline is geboren en getogen in Enschede, dochter van een Twentse vader een een Gooische moeder. Met 7 jaar stond ze al iedere zondag taarten, koekjes en wentelteefjes te bakken, terwijl de hele familie nog lag te slapen. Na de middelbare school heeft ze een aantal jaren in Engeland en Zwitserland gewerkt in hotels. Eenmaal terug in Nederland (Amsterdam) besloot ze van haar hobby haar werk te maken en ging de banketbakkersopleiding in de Elandstraat in Amsterdam volgen. Als stageplek mocht ze 2 jaar in de keuken van het Amstel Hotel werken, in La Rive, onder leiding van chefkok John Halvemaan. Daarna heeft ze bij verschillende cateraars en kookscholen gewerkt zoals La Cuisine Francaise (Pat van den Wall Bake), Brouwersgracht Catering (Juliette Collot d’Escury), Julius (Julius Jaspers) en Charlotte Bentinck Kookservice. Na 20 jaar in Amsterdam te hebben gewoond is het gezin naar de Betuwe verhuisd. Pauline’s Cuisine is gevestigd in het oude Meestershuis in Hemmen, gemeente Overbetuwe, niet ver van Arnhem en Nijmegen.

Pauline is getrouwd met Maarten Blankenberg en moeder van 3 zonen. Maarten runt een grafisch ontwerpbureau, Blankenberg Design BNO.

http://www.paulinecuisine.nl

Gallery | This entry was posted in Uncategorized, WHAT DO SOME OF OUR GUESTS DO. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s