WHAT DO SOME OF OUR GUESTS DO: DANIËLLE JASPERS

www.daniellejaspers.nl

Om mijn site je vindt mijn meest recente schilderijen. Ze zijn groot en kleurrijk. Ze vertellen mijn verhaal, maar ook die van jou. Iedereen kijkt door een andere bril naar de wereld en dus ziet iedereen iets anders in mijn kunstwerken. De meeste werken zijn gemaakt vanuit gevoel voor kleur, fantasie en intuïtie.

Een proces van los laten van wat moet, los laten van hoe het hoort. Puur en alleen luisteren en voelen naar wat naar buiten wil komen en op doek wil verschijnen. Meestal gaan de kunstwerken uiteindelijk over intermenselijke relaties en verbinding. Verbinding met mijzelf, mijzelf en de andere of verbinding tussen andere mensen. Soms ook mijn verbinding met de natuur.

www.dekunstvancommunicatie.co

Op deze site vind je alle bedrijfsworkshops en trainingen die ik geef, waarbij schilderen altijd een middel is om een doel te bereiken. Betere communicatie, samenwerking, onderlinge verhoudingen, een brainstorm, een fusie begeleiding etc.

www.atelierkleinedaan.nl

Op deze site vind je alle informatie over Atelier Kleine Daan en het atelier in de Betuwe, waar ik samen met Astrid Bakkum en 6 andere kunstenaars leuke schilderworkshops geef voor jong en oud.

Gallery | This entry was posted in Uncategorized, WHAT DO SOME OF OUR GUESTS DO. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s